Oehlbach Opto SL 125 Digitális optikai kábel TOSLINK 125cm /33043/

Oehlbach Opto SL 125 Digitális optikai kábel TOSLINK 125cm /33043/

Oehlbach

Oehlbach Opto SL 125 Digitális optikai kábel TOSLINK 125cm /33043/

Frissítve: 2017-03-28 10:05:18
  
Ár: 6 887 Ft (5 423 Ft + Áfa)
€ 21.79
  
  
Készlet: Külső raktárról (4 nap)
  
Garancia: 1 Év
   
Cikkszám: 70728
   
Rendeld meg most!
Termékleírás

Tulajdonságok:Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehető legmagasabb minőségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően tartósan őrzi előkelő helyét a gyártók vezető ranglistáján. Minőségtanusítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.

A kiváló minőségű Opto SL digitális optikai kábel hajlékony műanyag burkolata magas szintű védelmet és rugalmasságot biztosít. Üvegszálas belső optikája biztonságos, pontos adatátvitellel továbbítja a jeleket. Az Opto SL tökéletes kapcsolatot garantál, köszönhető ez a 24 karátos arannyal bevont érintkezőknek.

Jellemzők:

TOSLINK: (TOSLINK - Toshiba Link) A digitális jel optikai formában való továbbítására alkalmas csatlakozótípus. Az optikai csatlakozón ugyanaz a jel kerül továbbításra, mint a koaxiális változaton. Mind a DVD-játszó, mind a az erősítő belső jelfeldolgozása elektronikus, ezért az optikai jelátvitelhez először egy elektromos-optikai, majd a fogadó oldalon egy fordított átalakításra van szükség. Az optikai jelátvitel alkalmazása akkor jelent előnyt, ha nagy távolságra (több mint 4-5 méter) kell a jelet továbbítani. Az optikai kábeleknél ügyelni kell arra, hogy ne legyenek rajtuk éles törések, hajlítások, azonban a néhány korlátozás és a némi felárért cserébe az optikai összeköttetés biztosan nem okoz úgynevezett földhurkot és elektromágneses interferenciát, hiszen a jel galvanikusan leválasztott.

S/PDIF: (Sony/Philips Digital Interconnect Format vagy Sony Philips Digital Interface) egy olyan audiointerfész, amely biztosítja két eszköz között a hangok digitális átvitelét. Ennek előnye, hogy az átvitel során a jel nem szed össze olyan zajokat, mint azt analóg jeltovábbítás esetén teheti, valamint ha mindkét eszköz egyébként is digitálisan dolgozza fel a hanganyagot, akkor így elkerülhető két teljesen felesleges és esetleg zajjal, veszteséggel és torzulással járó konverzió (digitális -> analóg, majd analóg -> digitális).

Kialakítás: TOSLINK-TOSLINK kábel Robosztus műanyag külső borítás Rendkívül rugalmas kábel Megbízható érintkezés 24 karátos arannyal bevont végek Nagy tisztaságú száloptika Ultra Bright: nagy fényerejű jeltovábbítás Hosszúság: 125 cm

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére