Norton Mobil Security 3.0 in 1 user card MMM Attach /21243130/

Norton Mobil Security 3.0 in 1 user card MMM Attach /21243130/

Egyéb

Norton Mobil Security 3.0 in 1 user card MMM Attach /21243130/

Frissítve: 2017-03-22 16:09:50
  
Ár: 4 639 Ft (3 653 Ft + Áfa)
€ 14.68
  
  
Készlet: Külső raktárról (3 nap)
  
Garancia: 1 Év
   
Cikkszám: 24152
   
Rendeld meg most!
Termékleírás

Kizárólag új eszközzel vásárolható.

Egyetlen könnyen használható, webalapú szolgáltatás segítségével több eszköz védelmét is biztosítja

Egyetlen kényelmes weboldalról kezelheted valamennyi mobileszközöd védelmét. Védelmet nyújt az Android™ okostelefonok és a táblagépek számára. Távolról elérheted iPhone® és iPad® készülékedet, és az azon tárolt névjegyeidről biztonsági mentést készíthetsz.

 

Segít visszaszerezni az elveszett vagy ellopott eszközödet

Megmutatja elveszett eszközöd helyét egy térképen, így gyorsan megtalálhatod azt. iPhone és iPad eszközökkel is működik. A webkamerával rendelkező eszközöknél fényképet készíthetsz az eszközt használó személyről. Ha telefonod vagy táblagéped elkallódik, a „hangos” riasztás bekapcsolásával gyorsan előkerítheted. Az elveszett eszköz megtalálójának testre szabható üzenetet jelenít meg, így az üzeneten keresztül megszervezheted hogy a készülék visszajusson hozzád.

 

Megakadályozza a hozzáférést a személyes adataidhoz

Biztonságos weboldalunkon keresztül a távolból zárolhatod elveszett vagy ellopott okostelefonodat és táblagépedet, így idegenek nem használhatják azokat, és nem férhetnek hozzá az adataidhoz. A távolból törölheted az eszközödön tárolt adatokat, ha szükséges, így bizalmas adataid bizalmasak is maradnak. Letiltja a csaló (adathalász) webhelyeket, amelyeket azért hoztak létre, hogy rávegyenek személyes adataid felfedésére, és amelyek segítségével ellophatják a személyazonosságodat és a pénzedet. Azonnal zárolja a telefonodat, ha a SIM-kártyát eltávolítják, így az nem használható más SIM-kártyával.

 

Helyreállítja elveszett adataidat

Menti az Android™, iPhone® vagy iPad® készüléken tárolt névjegyzéket, így könnyen helyreállíthatod azt, ha a lista elvész vagy törlődik, valamint ezen felül lehetőséged van megosztani névjegyeidet új eszközeiddel is. Lehetővé teszi, hogy megoszd névjegyeidet más iPhone, iPad vagy Android eszközeiddel.

 

Védelmet nyújt a digitális fenyegetésekkel szemben

Semlegesíti a kártékony és rosszindulatú programokat, valamint más mobil fenyegetéseket. Felismeri az olyan alkalmazásokat, amelyek adatvédelmi kockázatot jelenthetnek (például kiszivárogtatják az eszközödön lévő személyes adataidat), és lehetővé teszi ezek eltávolítását. Segítségével csökkenthető a mobil eszközökre érkező kéretlen hívások és szöveges üzenetek mennyisége. Automatikusan megvizsgálja a letöltött alkalmazásokat és alkalmazás-frissítéseket fenyegetések után kutatva, és elhárítja azokat. A segítségével automatikusan megvizsgálhatod a Secure Digital- (SD-) memóriakártyát, amikor a mobileszközbe helyezed.

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére