Logitech Extreme 3D Pro Joystick /942-000031/

Logitech Extreme 3D Pro Joystick /942-000031/

Logitech

Logitech Extreme 3D Pro Joystick /942-000031/

Frissítve: 2017-06-27 22:54:09
  
Ár: 19 580 Ft (15 417 Ft + Áfa)
  
  
Készlet: Külső raktárról (4-7 munkanap)
  
Garancia: 2 Év
   
Cikkszám: 30886
   
Rendeld meg most!
Termékleírás

Tulajdonságok:

Minden a csuklón múlik: Vizsgálatok során kiderült, hogy a haladó szintű repülésnél a legfontosabbak az ösztönök és a reakcióidő. A pilóták segítésére laborunkban a srácok olyan egyedi forgatható markolatot terveztek az oldalkormány vezérléséhez az Extreme 3D Pro számára, amely természetes egykezes irányítást tesz lehetővé kisebb helyigény mellett.

Csökkentse a terhelést személyre szabással: Az Extreme 3D Pro-val minden parancs a keze ügyébe kerül, pontosan oda, ahová szeretné, hogy a tekintetét le se kelljen vennie a horizontról. Minden programozható gomb konfigurálható akár egyetlen egyszerű parancs, akár többszörös billentyűlenyomást, egérműveletet stb. tartalmazó összetett makró elvégzésére.

Használja a hüvelykujját is: Váltson gyorsan és egyszerűen a nézőpontokról a fegyverekre és egyebekre. A 8 állású nézőpontváltó kapcsolót úgy tervezték, hogy megfeleljen a repülésszimulátorok speciális feladataihoz.

Vegye célba és ne kímélje: Az Extreme 3D Pro ravaszát húzhatja, amilyen gyorsan csak szeretné vagy szükséges, és biztos lehet abban, hogy minden ujjmozdulatára reagál megszakítás nélkül.

Élvezze a repülést: Fejezzen be még egy küldetést vagy végezzen több ellenféllel kényelmesen, még több órás akció után is. A formatervezett felületek segítik a kezet, és hozzáidomulnak a több órás kényelmes repülés érdekében.

12 programozható gomb Rendszerkövetelmények: Windows® 8, Windows 7 vagy Windows Vista®, 70 MB szabad hely a merevlemezen, USB-port Internetkapcsolat az opcionális szoftver letöltéséhez

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére