Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE Layout (920-004295)

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE Layout (920-004295)

További képek

  • Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE Layout (920-004295)
Logitech

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 DE Layout (920-004295)

Frissítve: 2017-06-23 17:49:30
  
Ár: 35 785 Ft (28 177 Ft + Áfa)
  
  
Készlet: Külső raktárról (4-7 munkanap)
  
Garancia: 2 Év
   
Cikkszám: 78657
   
Rendeld meg most!
Termékleírás

Gyártó: Logitech
Modell: K810


Német kiosztású
Bemutatjuk a Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 for Windows®, Android® and iOS® billentyűzetet – egy stílusos, háttér-megvilágítású billentyűzetet egyszerű, egy érintéses váltással a PC, táblagép és okostelefon között.

Kényelmes gépelés – éjjel-nappal

  • A billentyűk az automatikusan szabályozott megvilágításnak köszönhetően élesen kivehetők, fényesek és mindig könnyedén olvashatók. A megvilágítás a fény mennyiségétől függően csökken vagy növekszik.


Az átkapcsolás egyszerű lett

  • A Logitech Easy-Switch technológiája révén gyorsan, egy gomb megérintésével válthat a számítógépen, illetve okostelefonon vagy táblagépen történő gépelés között.


Az anyag és a stílus találkozása

  • A valódi, csiszolt alumínium felület és az ultravékony, kompakt forma tökéletes kiegészítője számítógépének, Ultrabook-jának, táblagépének vagy okostelefonjának – és az Ön stílusának.


Lézerrel gravírozott billentyűk háttérvilágítással

  • Rossz fényviszonyok között, vagy akár sötétben is könnyedén gépelhet. A háttérvilágítás révén a billentyűk tisztán láthatók, világosak és mindig könnyedén olvashatók, bármilyen fényviszonyok között. Csak a billentyű karakterei vannak megvilágítva, így zavartalanul olvashatja, amire szüksége van.


USB-n keresztüli tölthetőség

Ne foglalkozzon az elemcserével. Az USB-n keresztüli tölthetőségnek köszönhetően a billentyűzet sosem fogy ki az energiából. Csak töltse fel a billentyűzetet egy hagyományos USB-kábel segítségével, és folytassa a munkát. A billentyűzet a megvilágítás erősségétől és a gépeléssel töltött időtől függően 10 naptól akár egy teljes évig is használható.

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére