Gigabyte Aivia Krypton lézer egér USB fekete

Gigabyte Aivia Krypton lézer egér USB fekete

Gigabyte

Gigabyte Aivia Krypton lézer egér USB fekete

Frissítve: 2017-06-29 14:14:01
  
Ár: 21 024 Ft (16 554 Ft + Áfa)
  
  
Készlet: Külső raktárról (4-6 munkanap)
  
Garancia: 1 Év
   
Cikkszám: 21345
   
Tömeg: 0.7 kg.
   
Rendeld meg most!
Termékleírás

Tulajdonságok:

A játékokhoz megtervezett Aivia Krypton egér egy forradalmian új, kettős talppal lett kialakítva, amely játék közben cserélhető egértalpként egyedülálló szabadságot nyújt a felhasználónak, mivel az egér alapmozgását és alapdinamikáját az aktuálisan használt alkalmazás szerint változtathatja. Az Aivia Krypton ezen felül tökéletes vezérlést és rugalmasságot is biztosít, mivel a felhasználók a gravitációs központot és az egér súlyozását saját igényeik szerint állíthatják be. A beépített makrók memorizálásáról és az utazás közbeni játékról a GHOST Macro Engine és a beépített 32 KB memória gondoskodik.

A játék közben cserélhető kettős egértalp egyedülálló szabadságot nyújt a felhasználónak, mivel az egér alapmozgását és alapdinamikáját az aktuálisan használt alkalmazás szerint változtathatja.

Testreszabható gravitációs központ A forradalmian új súlyelosztó rendszer lehetővé teszi, hogy a felhasználó saját igényei szerint állítsa be a gravitációs központot a maximális irányíthatóság és rugalmasság érdekében. Súlyozó tok A 1,8/5,3 g-os kiszerelésű súlyok segítségével beállíthatja az optimális súlyt és egyensúlyt. A súly 1,8 g és 39 g között állítható. 35 különböző súlyozási kombináció közül választhat.

Továbbfejlesztett, 8200 DPI felbontású lézeres érzékelő Optimalizált sebesség és vezérlési teljesítmény Testreszabható gravitációs központ a kéz optimális egyensúlya érdekében Beépített GHOST™ Macro Engine - 70 makró utazás közben

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére