ASUS Z97-K/USB3.1 alalplap

ASUS Z97-K/USB3.1 alalplap

ASUS

ASUS Z97-K/USB3.1 alalplap

Frissítve: 2017-03-28 10:05:14
  
Ár: 49 064 Ft (38 633 Ft + Áfa)
€ 155.27
  
  
Készlet: Külső raktárról (3 nap)
  
Garancia: 3 Év
   
Cikkszám: 19212
   
Rendeld meg most!
Termékleírás

Tulajdonságok:Bizonyított minőség, tartós megbízhatóság a legfrissebb 10 Gbit/s-es USB 3.1 és M.2 adatátviteli sebességével — ez az USB 3.0 sebességének duplája! Ultragyors 10 Gb/s sebességű USB 3.1 az alaplapra építve ASUS Reversible USB 2.0 - Bármelyik irányban! A világ első alaplapra szerelt megfordítható USB 2.0 csatlakozója Igazolt minőség – ötszörös védelem. Több mint 1000 kompatibilis készülék. Több mint 7000 órányi ellenőrzés A rendszer felgyorsítása villámgyors, 10 Gb/s sebességű M.2 csatolóval Fan Xpert 2+ - Maximális hűtés és csendesség A média által is elismert UEFI BIOS az új EZ Tuning Wizarddal ASUS HomeCloud - Digitális PC-elosztópont, tökéletes a megosztáshoz és házimozihoz

5-SZÖRÖS ASUS-VÉDELEM Hardveres védelem a hosszú távú tartósság érdekében. Mi mindig a legjobbak akarunk lenni, és ez az ASUS alaplapokba beépített minden egyes alkatrész kiválasztásakor meglátszik. Tántoríthatatlanul a minőségre koncentrálunk, hogy garantáljuk a rendszer hosszú távú megbízhatóságát és teljesítményét. Precíz, digitális tápvezérlés ASUS DIGI+ VRM-mel. A feszültségszabályozó modulok (voltage regulator module, VRM) az alaplapok egyik legfontosabb alkatrészei. A jó VRM-ek intelligens módon szabályozzák a CPU tápellátását a tényleges igényeknek megfelelően, minden pillanatban. Az ASUS elsőként jelent meg digitális tápellátási megoldással, amely gyorsabb érzékeléssel és reakciókkal gondoskodik a CPU precíz, az igényeknek megfelelő tápellátásáról. A pontos szabályozás nemcsak az energia pazarlását csökkenti, hanem a rendszer stabilitását is javítja.

Továbbfejlesztett DRAM-túláram elleni védelem. Az alaplapra szerelt túláramvédő kapcsolók megakadályozzák a túláram és a rövidzárlat okozta károkat. Ez a funkció nemcsak az I/O-csatlakozókat védi, hanem a DRAM-ot is, hogy megnövelje a rendszer és a csatlakoztatott készülékek élettartamát. 5000 órás, szilárdtest-kondenzátorok, 2,5-szer hosszabb élettartammal. Az általunk választott szilárdtest-kondenzátorok az extrém, akár 105°C-os hőmérsékletet akár 5000 órán át is elviselik – ez két és félszer (2,5x) több, mint amire a hagyományos kondenzátorok képesek. Ez a kivételes tartósság rendkívüli strapabírást eredményez a szokásosabb PC-s működési hőmérséklettartományokban, garantálva, hogy az ASUS-alaplapok tovább működjenek hibátlanul. Háromszor tartósabb, rozsdamentes I/O-hátlap. Az ASUS alaplapok I/O-hátlapja erős, korrózióálló, rozsdamentes acélból készült, amely egy vékony réteg króm-oxiddal van bevonva a korrózióállóság javítása érdekében. Az ASUS rozsdamentes acél I/O-hátlapjainak – amelyeknek 72 órás sóspermet-nyúzótesztet kell kibírniuk – átlagosan háromszor (3x) hosszabb az élettartama a normál hátlapokhoz képest. ESD Guard az elektrosztatikus kisülés elleni védelemhez. Az elektrosztatikus kisülések villámgyorsan történnek, és a hatásukat sokszor alulbecsülik. Az ASUS ESD Guard elemeket nagyon szigorúan ellenőrizzük, ki kell bírniuk +/- 10 kV-ot (10 ezer voltot) levegőn keresztüli és +/-6 kV-ot érintéses kisülés esetén. Egy aktív védőáramkört használunk, amely védi a rendszert az elektrosztatikus interferenciáktól és károsodásoktól, ezzel is meghosszabbítva az alkatrészek élettartamát.

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére