ASUS RT-N66U vezeték nélküli router

ASUS RT-N66U vezeték nélküli router

ASUS

ASUS RT-N66U vezeték nélküli router

Frissítve: 2017-03-22 16:09:51
  
Ár: 37 389 Ft (29 440 Ft + Áfa)
€ 118.32
  
  
Készlet: Külső raktárról (8 nap)
  
Garancia: 3 Év
   
Cikkszám: 48339
   
Rendeld meg most!
Termékleírás

AiCloud leírása:

Cloud DiskSaját, mindig elérhető adat- és médiatár

A kompatibilis ASUS-útválasztóhoz egy USB-tárolót csatlakoztatva elérhetők az adatfájlok és lejátszhatók a médiaanyagok közvetlenül az AiCloud alkalmazásban, vagy egy webböngészőben, egy egyedi webhivatkozáson keresztül.

Letöltés most

Hogyan működik? Az AiCloud-kompatibilitás biztosításához frissítse az ASUS útválasztót a legújabb ASUSWRT verzióra. A Cloud Disk üzembe helyezéséhez csak dugja be az USB-s tárolóeszközt az útválasztóba. A Cloud Disk alapértelmezett bejelentkezési adatai ugyanazok, mint az útválasztóé. Csatlakoztassa az iOS vagy Android készülékeket a kompatibilis útválasztóhoz Wi-Fi-n keresztül. Az AiCloud alkalmazás automatikusan átvezet a beállítási folyamaton.

top

Smart AccessTöbbféle eszközön is

Használjon akár Windows®-t, Mac OS-t, vagy éppen linuxos PC-ket, az ASUS AiClouddal elérheti, lejátszhatja és megoszthatja az otthoni hálózaton vagy online tárolt adatai egy személyes webes hivatkozáson keresztül. Ha még nagyobb kényelemre vágyik, töltse le az ASUS AiCloud alkalmazását az androidos vagy iOS-okostelefonjára, és akár az úton is elérheti ugyanezen adatokat. A Smart Access még arra is képes, hogy felébressze a hálózati PC-ket, hogy bármit elérjen távolról.

Letöltés most
Hogyan működik? A Smart Access a Hálózati helyek (Samba) beállításokat használja, beleértve a fiókokat, megosztott mappákat és még sok mást. Bekapcsolás után a Hálózati helyek (Samba) bárhonnan és bármikor elérhetővé válik. A jövőben a privát IP-címes (tehát pl. 192.168.x.x; 10.0.x.x; 172.x.x.x WAN IP-címes) AiCloud-támogatás is elérhető lesz. A jelen anyag írásának idején portátirányítással vagy DMZ beállításával érhetők el a privát IP-címek távolról. A WOL funkcióval az otthoni vagy irodai PC-k fel is ébreszthetők távolról.
top
Smart SyncMindig naprakész

A Smart Sync az ASUS WebStorage-hez hasonló online tárolási szolgáltatásokról*, az otthoni hálózatról, vagy akár más AiCloudra felkészített hálózatokról* az összes megosztani kívánt médiafájlt, adatot és tartalmat valós időben szinkronizálja, hogy Ön akárhol is legyen, könnyedén megoszthassa és elérhesse ugyanazokat a fájlverziókat.

Letöltés most
Hogyan működik? A Smart Sync használatához regisztrálni kell egy ASUS WebStorage fiókot. Ennél a lépésnél az USB-tárolónak már csatlakoztatva kell lennie az útválasztóhoz. Indítsa el az AiCloud alkalmazást. Válassza ki a Cloud Diskben az ASUS WebStorage-dzsal szinkronizálni kívánt mappát, majd kövesse az alkalmazásban megjelenő lépéseket.
top
Legyen hatékonyabb az AiClouddal

Az otthoni PC-k távoli elérése

Az AiClouddal bármely hálózatra csatlakoztatott PC-ről könnyedén elérhetők és megoszthatók a fájlok. Akárhová is kelljen mennie, mindig kéznél lesznek a fájljai.

Szinkronizálás a WebStorage-dzsal és más AiCloud-fiókokkal

Az AiCloud gyorsan és egyszerűen szinkronizálja az összes készüléket az ASUS WebStorage fiókkal, azonnal frissítve a fájlok verzióját, valamint ha szükséges, más AiCloud fiókokkal* is.

Fájlok megosztása egyetlen hivatkozással

Azonnal, könnyedén megoszthatók a videók, zenék és dokumentumok másokkal az AiCloud egyszerű, megosztható hivatkozásával.

Video- és audiolejátszás otthonról

Az AiClouddal könnyedén lejátszhatók a videók és zenék egy AiCloud médiatárból akár az okostelefonon, akár a noteszgépen, így tárhely és a kényelem révén idő takarítható meg.

A fájlok akkor is elérhetők, ha a számítógép alvó módban van

Az ASUS útválasztókhoz vezetékes LAN-on keresztül csatlakozó minden eszköz kapcsolati állapotával együtt látható, és ha kell, a számítógépek akár fel is ébreszthetők az eléréshez.

Korlátlan bővítés

Akárhány készülék és online tárolási szolgáltatás* összekapcsolható az AiClouddal ahhoz, hogy a tartalomnak bőségesen álljon rendelkezésre hely.

Saját, biztonságos terület

Azonnal, könnyedén megoszthatók a videók, zenék és dokumentumok másokkal az AiCloud egyszerű, megosztható hivatkozásával.

Letöltés most

ASUS AiCloud alkalmazás immár az App Store-ban és a Google Playen is! Töltse le és élvezze a Cloud Disk, Smart Sync és Smart Access funkciókat.

Kétsávos N900 Gigabites Wireless Router az Extreme teljesítményért

· 802.11n, 450+450Mbps

· 2.4Ghz/5Ghz egyidejű kétsávos működés

· ASUS AiCloud támogatás

· 2x USB 2.0

· 4x Gbit LAN + 1 Gbit WAN port

· VPN Server/USB printer Server / FTP server

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére