3DConnexion Spacenavigator

3DConnexion Spacenavigator

További képek

  • 3DConnexion Spacenavigator
  • 3DConnexion Spacenavigator
Logitech

3DConnexion Spacenavigator

Frissítve: 2017-06-28 21:18:03
  
Ár: 46 087 Ft (36 289 Ft + Áfa)
  
  
Készlet: Külső raktárról (4-7 munkanap)
  
Garancia: 2 Év
   
Cikkszám: 4623
   
Rendeld meg most!
Termékleírás
Típus
  3D navigációs eszköz
Kompatibilis
  PC és Mac
Szín
  fekete-ezüst
Csatlakozó
  USB
Kapcsolat
  Kábel
Súly
  479 g
Gombok
  2
Szoftvertámogatás
  Windows 2000, Windows XP, Linux, MacOS X, Windows Vista, Windows NT 4.0
 

Tmogatott programok:

AutoCAD, Autodesk Inventor, CATIA, Google SketchUp, Pro/ENGINEER, NX, Solid Edge, SolidWorks); Digital Content Creation (Autodesk 3ds Max, Autodesk AliasStudio, Autodesk Maya, form Z, SOFTIMAGE|XSI); Visualisierungs-Tools (Google Earth, Autodesk DWF Viewer, Autodesk Design Review, SolidWorks eDrawings, Dassault Systemes XML player, 3Dconnexion Picture Viewer)

Design
  Jobb és balkezes
Egyebek
     A 3D navigációs eszközök anatómiája
  • ·      A 3D navigációs eszközök fő része a kupak, amely 6 irányban mozgatható a 3D megjelenítés kontrollálására. Emellett programozható nyomógombok rendelhetők az alkalmazások funkcióihoz, illetve a különböző parancsokhoz. Elemzések kimutatták, hogy a 3D modellezők produktivitását jelentősen megnöveli a 3D navígációs eszközök használata, az egér hagyományos módon történő alkalmazása mellett.
  • ·      Egy érintés és már nagyít is
  • ·      Megérintve a vezérlő kupakját, a modellek forgathatók, nagyíthatók, vonszolhatók a képernyőn, miközben az egér is használható. Ez tulajdonképpen a modell térben történő pontos pozícionálását teszi lehetővé a képernyőn a 6 szabadságfok mentén. A programozható gombokkal pedig végrehajtható a kívánt parancs, megspórolva számos billentyűlenyomást, vagy kattintást a menüben.
  • ·      SpaceNavigator - Sokoldalú profiknak, vagy akár kezdőknek is
  • ·      Mind a mai napig előrehaladt háromdimenziós technológiák kizárólag a szakképzett tervezők számára készültek. A SpaceNavigator bevezetésével, a 3Dconnexion cég egy olyan terméket dobott a piacra, aminek köszönhetően a 3D tervezés egyaránt elérhetővé vált az építészek, a művészek, az egyetemisták és a 3D iránt érdeklődők számára, akik kedvelik a Google Earth, a SketchUp és még több mint 100 másik alkalmazás valamelyikét, és ezekből igyekeznek kihozni a maximumot.

Tartozékok
  hordozó táska
Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére