Rólunk

Cég adatok

A webáruház üzemeltetője:
Grecht Kft.
Képviselő neve: Hirdi Péter

Telephely címe:
Grecht KFT
7754 Bóly, Töttösi út 3.
+36 30 373 88 36

Levelezési cím:
Grecht KFT
7754 Bóly Alkotmány u 45
Telefon
+36 30 373 8836

Adószám: 11009395-2-02
Számlaszám: Raiffeissen Bank 12072552-01552796-00100000
HUF - IBAN: HU05-12072552-01552796-00100000
EUR - IBAN:  HU05-12072552-01552796-00200007
SWIFT/BIC kód egységesen: UBRTHUHB
Cégjegyzékszám: 02-09-062251
Cégbíróság neve: Baranya Megyei Bíróság

Fogyasztóvédelem:
Baranya Megyei Közigazgatási Hivatal
Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 14-16.
(Mevid székház, 4. emelet)

Békéltető Testület:
Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Békéltető Testülete
7625 Pécs, Majorossy u. 36.

Jegyző:
Polgármesteri Hivatal Jegyzője, Bóly.

A vásárlás menete

A webáruházba látogató érdeklődők személyes adataik és a vásárláshoz szükséges bejelentkezési adatok megadásával regisztrálhatják magukat rendszerünkbe. (Az adatvédelemmel kapcsolatos tudnivalók alább olvashatóak.)

Sikeres regisztráció után bejelentkezve kiválasztható a kívánt áru és annak mennyisége. A megrendelés elküldésekor választható átvételi mód. Ezután a megrendelés elküldésével leadják rendelésüket. Erről mi is és a Vásárló is kap emailben egy automatikus visszajelzést. A megrendelés írásban kötött szerződésnek minősül. Mindez magyar nyelven történik. A megrendelésekről iktatás nem történik. 

Átvételi módtól függően a rendelés feldolgozásakor emailes értesítést küldünk a Vásárlóknak a további tudnivalókról, illetve a rendelésük feladásáról. A rendeléseket futárszolgálattal kiszállíttatjuk vagy személyesen is átvehető üzletünkben. 

Bizonyos időközönként a regisztrációkor feliratkozott Ügyfeleinknek hírlevelet küldünk speciális akciókról, új termékekről, árváltozásokról. Csak azok a Vásárlók kapnak hírlevelet, akik feliratkoznak rá. Bejelentkezés után rendszerünkben van lehetőség a hírlevélről való leiratkozásra. 


Elállási jog

Utánvéttel történő vásárlás esetén -postai, vagy futárszolgálattal történő szállítás esetén- a szerződéstől, azaz az áru vásárlásától, 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhatsz a 17/1999. Kormányrendelet értelmében. Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor az árut átvetted. 

Amennyiben a termék hiánytalan és sérülésmentes, de valamilyen oknál fogva mégsem felel meg az igényeknek, különösebb indoklás nélkül visszaküldheted címünkre. Az utánvéttel vagy portósan visszaküldött termékeket nem áll módunkban átvenni. 

A vételárat az elállást követő 30 napon belül térítjük meg. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült összes költség a vásárlót terheli. 

Az elállási jog nem gyakorolható, ha a terméket személyesen vetted át üzletünkben. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, írj vagy telefonálj.
 

Adatvédelmi nyilatkozat

www.merlinhardver.hu internetcím alatt található Merlin hardverbolt üzemeltetője a Grecht KFT /7754 Bóly, Alkotmány  u 45/ (továbbiakban: adatkezelő)) ezúton kijelenti, hogy: 

A Webáruház üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. 

A törvény által előírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget: 

1. A regisztráció során megadott személyes adatok

A regisztráció során a Vásárló olyan adatokat ad meg számunkra, amelyek az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, (továbbiakban: Avtv.) 2. § 1. pontjában foglalt meghatározás szerint személyes adatoknak minősülnek. 

Az adatok megadása önkéntes, azok vonatkozásában az adatkezelő az adatok kezelése során adatfeldolgozót nem vesz igénybe. 

A regisztráció során az Avtv. 2. § 2. pontja szerint különleges adatok megadását nem kérjük. 

2. Az adatkezelés jogalapja

Az adatok kezelésének jogalapja az 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcím adatok kezeléséről (Dmtv.) 

A regisztráció során felvett adatokat kizárólag hírlevél küldése és szerződéses feladatok teljesítése végett tároljuk és használjuk fel, azokat a törvényben meghatározott esetek (pl. bűncselekmény) kivételével harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé, kivéve, ha a szerződéses feladat teljesítéséhez alvállalkozó (pl. kiszállítás) bevonása szükséges. 

Ebben az esetben a Vásárló az adatvédelmi elveinket tudomásul véve beleegyezik, hogy az adatkezelő az általa megbízott alvállalkozónak a szerződéses feladat teljesítéséhez szükséges adatokat (szállítási név, cím, telefonszám) átadja. 

A kiszállítást végző alvállalkozót minden esetben szerződésben szabályozott feltételek kötik, hogy a Vásárló adatait csak a szerződéses feladat teljesítése érdekében használhatja fel, azt további felhasználás céljából megőrizni, vagy harmadik személynek átadni semmilyen formában sem jogosult. 

Az adatkezelővel kapcsolatban álló alvállalkozó(k) elérhetőségét minden esetben feltüntetjük emailben. 

3. Az adatok elérhetősége, módosítása, töröltetése

Rendszerünkbe - regisztrált felhasználóként - a választott felhasználónév és jelszó segítségével a sikeres regisztrációt követően bármikor be lehet lépni, és onnan érvényes rendelést lehet feladni. A személyes adatok módosíthatók, törölhetők, a rendelések töröltethetők. 

A regisztráció során megadott adatok a rendszer segítségével bármikor helyesbíthetők és e-mail üzenet formájában töröltethetők is. 

Az adatkezelő vállalja, hogy a változásokat/regisztráció törlését az átvételt követő 1 munkanapon belül végrehajtja.
Oldal tetejére