ZyXel NXC2500 Wireless LAN Controller /NXC2500-EU0101F/

ZyXel NXC2500 Wireless LAN Controller /NXC2500-EU0101F/

ZyXel

ZyXel NXC2500 Wireless LAN Controller /NXC2500-EU0101F/

Frissítve: 2017-01-20 11:35:39
  
Ár: 159 781 Ft (125 812 Ft + Áfa)
€ 508.86
  
  
Készlet: Külső raktárról (4 nap)
  
Garancia: 2 Év
   
Cikkszám: 48571
   
Rendeld meg most!
Termékleírás

NXC2500 Wireless LAN Controller

A mindent egy készülékben nyújtó, intelligens NXC vezérlő! Az olyan vezeték nélküli LAN szolgáltatás biztosítása, ami nagy sávszélességű és megfelel a felhasználók igényeinek, nem könnyű. A legújabb BYOD („Bring Your Own Device“ – Hozd a saját készüléked), a mobilitás és a 3G-s Wi-Fi tablet- és okostelefon-technológia méretezési, kezelhetőségi és funkcionális kihívásokat jelent az üzleti Wi-Fi alkalmazások számára. Annak érdekében, hogy megfelelhessen ezen kihívásoknak, a ZyXEL kifejlesztette az NXC2500-at, a mindent az egyben biztosító, intelligens, vezeték nélküli LAN vezérlőt. A ZyXEL NXC2500 arra készült, hogy biztosítsa a kiskereskedők és a vállalkozások számára az AP tervezést, alkalmazást, monitoringot és karbantartást kezelési-, hitelesítési- és vendég hozzáféréssel egyetlen eszközben.

A ZyXEL NXC2500 vezeték nélküli LAN vezérlő támogatja a ZyXEL Unified, Unified Pro és NWA5000 Managed Series hozzáférési pontokat, így teljes vezeték nélküli LAN funkciót nyújt vállalkozása számára. A ZyXEL NXC2500 alapértelmezés szerint kezdetben 8 AP kezelését támogatja, ami később akár 24 AP-vé is bővíthető. Így kezdetben kisméretű vállalkozása, hotele vagy oktatási intézménye számára biztosított a növekedés lehetősége és egy biztonságos, központosított, vezeték nélküli LAN hálózat használata.

A ZyXEL NXC2500 segít, hogy vállalkozása megfeleljen a BYOD kihívásainak. Ahogy egyre többen viszik saját készülékeiket a munkába, a munkahelyeknek fokozatosan át kell állni az egy eszköz–egy ember helyett a több eszköz–több ember berendezkedésre. Az NXC2500 úgy készült, hogy használható legyen a ZyXEL Unified, Unified Pro és Managed Series hozzáférési pontokkal, előzetes konfiguráció nélkül. Az NXC2500 biztosítja vállalkozása számára az automatikus felfedezési módokat, a Broadcast és DHCP opciókat, valamint a DNS-t. Az IETF-fel a szabvány CAPWAP (Control And Provisioning of Wireless Access Points), biztonságos kapcsolat állítható fel az NXC szabályozó és a hozzáférési pontok között a a meglévő LAN infrastruktúra megváltoztatása nélkül. Ezáltal a hozzáférési pontok gyorsan és biztonságosan kezelhetők a hálózaton belül. Az NXC2500 non-stop vezeték nélküli szolgáltatást, egyszerű telepíthetőséget és biztonságos Wi-Fi hálózatot nyújt vállalkozása számára.

A szükséges hozzáférési pontok számának hatékony megbecslése, és a stabil, kiváló minőségű Wi-Fi hálózat gyors kialakítása minden WLAN telepítés esetén elkerülhetetlen kihívást jelent. A telepítést követően a vezeték nélküli hálózat monitoringja és karbantartása egyformán fontos és általában sok erőfeszítést igényel. A tervezés, telepítés és karbantartás egyszerűsítése érdekében a ZyXEL Wireless Optimizer együttműködik az NXC2500-zal. A Wireless Optimizer a telepítés előtt segít a hozzáférési pontok megtervezésében, a telepítés után pedig lehetővé teszi, hogy a WLAN hozzáférési pontok Wi-Fi érzékelőkként működjenek és észleljék a lefedettséget, így egyszerűsítve és felgyorsítva a hálózat használatát. Az AP Wi-Fi érzékelő vezeték nélküli minőségi indexet is készít, ami megjeleníthető a Wi-Fi minőségi térképen a Wireless Optimizer alkalmazásban, amivel a Wi-Fi hálózat karbantartása és optimalizálása nem láthatatlan és bonyolult kihívás többé.

Portok: 6db 10/100/1000 Mbps LAN port, 2 db USB port Firewall throughput (Gbps) Managed AP number (default/max.) 8/24 Hűtőventilátor nélküli készülék WLAN tulajdonságok: WMM (Wi-Fi certified), WEP, WPA/WPA2-PSK, WPA2 (Wi-Fi certified), WPA/WPA2-Enterprise Network: VLAN, DHCP client, DHCP relay, server, NAT, Static routing, Policy routing Méret: 242.0 x 175.39 x 35.5 Tömeg: 1.254 kg
Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére