Elérhetőségünk

Hotline: 30/373 8836
Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00

info@merlinhardver.hu

garancia@merlinhardver.hu

Kiemelt gyártóink

 

 

Kövess Minket
Feliratkozás hírlevélre
 
Itt is megtalálsz


               

 
 
 
 
 
 
Az olcso.hu Számítógép ház kategória kiemelt partnere a(z) merlinhardver.hu
 
 
 
 

 


               

 

 

Synology DS416slim Hálózati adattároló (NAS) 4 HDD

Synology DS416slim Hálózati adattároló (NAS) 4 HDD

Synology

Synology DS416slim Hálózati adattároló (NAS) 4 HDD

Frissítve: 2016-12-05 15:00:36
  
Ár: 113 339 Ft (89 243 Ft + Áfa)
€ 360.95
  
  
Készlet: Külső raktárról (3 nap)
  
Garancia: 2 Év
   
Cikkszám: 59429
   
Rendeld meg most!
  • Termékleírás
  • Hasonló termékeink
  • Vásárlói vélemények (0)
  • Kérdésed van?
Termékleírás
HDD férőhely: 4 x 2.5"
Csatlakozók: 2 x Gigabit RJ-45 Ethernet
2 x USB 3.0
HDD csatoló felület: SATA II/III
Processzor: Marvell Armada 385 1GHz Dual-Core
Memória: 512MB
Szélesség: 105 mm
Magasság: 120 mm
Mélység: 142 mm


Garancia: 2 év 

A termék gyártói honlapja

Tulajdonságok:

A DS416slim egy 4 bővítőhelyes NAS szerver 2,5"-os meghajtókhoz, amelyet olyan otthoni felhasználók és szakemberek számára terveztek, akik kisméretű, energiatakarékos és egyszerűen szállítható tárolási megoldást keresnek. Akár négy lemez tárolására képes, és minden alapvető szolgáltatást biztosít a munkahelyi hatékonyság növeléséhez vagy egy átfogó médiacenter-megoldás kialakításához.

A DS416slim egy kétmagos CPU-val büszkélkedhet, ami egy dedikált titkosítómotort és 512MB DDR3 RAM-ot tartalmaz. Engedélyezett Link Aggregation mellett a DS416slim akár 170,23 MB/s sebességgel olvas és 77,62 MB/s sebességgel ír. A Gigabit LAN-on keresztül az olvasási sebesség eléri a 112,77 MB/s-ot.

A kettős LAN porttal felszerelt DS416slim csökkenti a hálózati leállás veszélyét, biztosítva a hálózati szolgáltatások folytonosságát abban az esetben is, ha az egyik LAN kapcsolat megszakad. A Link Aggregation kihasználja a kettős LAN port előnyeit, és az egyszerű kábelek és portok kapacitását meghaladó sebességeket biztosít.

A leválasztható ventilátormodullal rendelkező DS416slim minden eddiginél könnyebbé teszi a ventilátorok cseréjét és tisztítását. Ugyanakkor a meghajtótálca becsúsztatható kialakítása lehetővé teszi a gyors és zökkenőmentes lemeztelepítést. Ezáltal a DS416slim mindig tiszta marad és problémamentesen működik.

A DS416slim kevesebb, mint 700 grammot nyom és egyszerűen szállítható, így a külső megbízatások alkalmával is helyi fájl- és biztonsági szerverként funkcionálhat. Rendkívül kis mérete ellenére akár 8TB nyers adat tárolására képes, és két USB 3.0 portot tartalmaz, így gyors biztonsági mentést tesz lehetővé külső meghajtóról.

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.

A Synology célkitűzése a lehető legkényelmesebb megoldást biztosítani Önnek a DS416slim eszközön elérhető szolgáltatások használatára. A Synology QuickConnect szolgáltatással nincs szükség nehézkes DDNS beállítások megadására. A QuickConnect megszabadítja Önt a bonyolult routerbeállításoktól és porttovábbításoktól, lehetővé téve a szórakozással és munkával kapcsolatos fájlok azonnali és költségmentes megnyitását bármely számítógépen, laptopon és mobileszközön.

A File Station gyors és biztonságos megoldást kínál a DS416slim eszközön tárolt fájlok megosztásához és kezeléséhez. Mac vagy PC számítógépéről egyszerű húzással és elengedéssel töltse fel adatait. A továbbfejlesztett szűrőkkel könnyen megtalálhat bármely dokumentumot, fotót és videót. A beépített FTP és e-mail kliensek révén a DS416slim eszközön tárolt fájlokat fejlett webes alkalmazásban rendszerezheti vagy oszthatja meg. A fájlokat vagy mappákat akár egyetlen hivatkozás küldésével is megoszthatja másokkal. Mobilkészülékekről a fájlokat a mobileszközökre kifejlesztett DS file társalkalmazás révén érheti el. A HTTPS és SSL/TLS titkosítás, valamint a hivatkozás-lejárati dátumok tovább növelik a fájlok internetes megosztásának biztonságát.

Élvezze a zökkenőmentes fájlmegosztás előnyeit Windows®, Mac® és Linux® platformokon keresztül a DS416slim átfogó hálózatiprotokoll-támogatásával, beleértve az FTP, SMB2, AFP, NFS és WebDAV támogatását. A Windows AD és LDAP integrációval a DS416slim könnyűszerrel beilleszkedik bármilyen meglévő hálózati környezetbe, anélkül, hogy a rendszergazdák külön belépési adatokat kellene tároljanak. Az AFP, CIFS, File Station és WebDAV kliensen támogatott szemétkosár szolgáltatás segítségével a hiányzó fájlok problémája is megoldódik. A megosztott mappákból törölt fájlok automatikusan átkerülnek a Lomtárba.

A Synology DS416slim centralizált biztonsági mentési célhelyként is használható. Akár Windows, akár Mac rendszert használ, a Cloud Station Backup segítségével számítógépéről mindenről biztonsági másolatot készíthet közvetlenül a Synology NAS-kiszolgálóra. A fájlok minden egyes felhasználói módosításakor a rendszer automatikusan menti azokat a DS416slim eszközre. A Mac felhasználókat továbbá natív Apple® Time Machine támogatás is segíti. A DS416slim eszközön tárolt adatairól biztonsági mentést készíthet egy másik DiskStation eszközre, rsync kiszolgálókra, külső meghajtóra vagy akár az Amazon® S3, a Glacier felhőszolgáltatásra vagy a Microsoft Azure, az SFR és a hicloud szolgáltatásokra. A Synology Hyper Backup segítségével bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti.

A DS416slim átfogó felhőszolgáltatást biztosít. A Cloud Station lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását a DiskStation kiszolgálók és különböző eszközök között, beleértve a Windows PC, Mac, Linux, iOS és Android rendszerű, illetve Windows mobileszközöket, míg a kétutas szinkronizáció lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását különböző DiskStation kiszolgálók között. A Cloud Sync segítségével DiskStation készülékét az Amazon Cloud Drive, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Box, Baidu Cloud és számos további felhőszolgáltatásokkal is szinkronizálhatja, így kialakíthatja a nagyobb tárolási rugalmasságot és biztosabban megelőzött adatvesztést kínáló hibrid felhőszolgáltatást.

A DS416slim központi platformot biztosít a fényképek, zenék és videók rendszerezésére, biztonsági mentésére és megosztására. Az áramvonalas, letisztult interfésszel rendelkező Synology csomagok (a Photo Station, az Audio Station és a Video Station) lehetővé teszik a problémamentesen működő szórakoztató központ egyszerű kiépítését. Mivel a DS416slim minden adatot ment, gond nélkül élvezheti a testre szabható tartalomelrendezések nyújtotta előnyöket anélkül, hogy külön havidíjat kellene fizetnie a tárhelyért. Mi több, digitális gyűjteményeinek megosztásához elég egy egyszerű hivatkozás.

A DS416slim kiemelkedően kompatibilis más eszközökkel, lehetővé téve a digitális tartalmak kezelését és használatát a már meglévő eszközökkel, például számítógépekkel, televíziókkal, DLNA-eszközökkel és magnókkal. A Synology naprakész támogatást kínál a televíziós folyamatos közvetítéshez, beleértve a Samsung TV-t, a Roku lejátszókat, az Apple TV-t és a Google Chromecastot, lehetővé téve a DS416slim eszközön tárolt digitális tartalmak folyamatos és problémamentes közvetítését a széles képernyőjű televízióra.

A Synology által kifejlesztett sokoldalú mobilalkalmazások (MailPlus, DS note, DS audio, DS video, DS photo, DS cloud, DS file, DS download és DS cam) lehetővé teszik, hogy okostelefonokon és tableteken kezelje a DS416slim eszközön tárolt tartalmakat. A QuickConnect használatával tovább egyszerűsítheti a hálózatkezelési folyamatot, mivel nincs szükség bonyolult routerbeállítások megadására vagy porttovábbításra. A Synology mobilalkalmazásaival bárhová magával viheti a multimédiás gyűjteményét és a munkájához tartozó fájlokat.

Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS416slim fogyasztása mindössze 11.63W HDD-hibernálás alatt és 17.17W hozzáférési üzemmódban. A különlegesen tervezett ventilátor szüntelenül, intelligens levegőkeringetéssel hűti a rendszert, a zajcsillapító kialakítás pedig az asztali számítógépekénél csendesebb működést biztosít. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére