Elérhetőségünk
Kiemelt gyártóink

 

 

Kövess Minket
Feliratkozás hírlevélre
 
Itt is megtalálsz


               

 
 
 
 
 
 
Az olcso.hu Számítógép ház kategória kiemelt partnere a(z) merlinhardver.hu
 
 
 
 

 


               

 

 

Synology DS415play Hálózati adattároló (NAS) 4 HDD

Synology DS415play Hálózati adattároló (NAS) 4 HDD

Synology

Synology DS415play Hálózati adattároló (NAS) 4 HDD

Frissítve: 2016-12-02 16:55:02
  
Ár: 117 987 Ft (92 903 Ft + Áfa)
€ 375.75
  
  
Készlet: Külső raktárról (3 nap)
  
Garancia: 1 Év
   
Cikkszám: 48646
   
Rendeld meg most!
  • Termékleírás
  • Hasonló termékeink
  • Vásárlói vélemények (0)
  • Kérdésed van?
Termékleírás

Tulajdonságok:

Synology® DiskStation DS415play úgy van tervezve, hogy központosítsa az ön multimédia-gyűjteményeit és gond nélkül megossza azokat az otthoni hálózatán. A multimédiás feldolgozásra optimalizált DS415play kérésre Full HD átkódolást nyújt, és folyamatos sugárzási élményt garantál az ön otthoni eszközei legszélesebb köre számára.

A Synology DS415play egy olyan kész médiaszerver, amelyet különlegesen azoknak a felhasználóknak terveztek, akik nagy multimédiás könyvtárral rendelkeznek és szívesen megosztanák azt. Az akár négy meghajtótálcával a DS415play rugalmas RAID konfigurációkat tesz lehetővé a hatékony adatredundancia elérése érdekében. A DS415play kétmagvas (dual core) CPU-val és 1 GB RAM-mal rendelkezik, átlagosan 112,45 MB/sec olvasási és 101,21 MB/sec írási sebességet biztosít RAID 5 konfigurációban és Windows® környezetben.1 A hardvergyorsítású átkodoló motorral ellátott DS415play 1080p Full HD videó-átkódolásra képes menet közben, és gond nélkül megosztja a videókat az okos TV, a hálózati médialejátszó, a mobil eszközök és a számítógép között. A DS415play az ön igényei szerinti külső interfészekkel rendelkezik - akár három USB 2.0 porttal több perifériaeszköz egyidejű tápellátásához, illetve még két USB 3.0 porttal a nagysebességű külső tároló cseréhez. A DS415play tervezésekor mind a biztonságot, mind pedig a kényelmet szem előtt tartották, ezért két, működés közben cserélhető, szerszámot nem igénylő merevlemeztálcával rendelkezik a gond nélküli merevlemeztelepítés és a kockázatmentes merevlemezcsere lehetővé tétele érdekében.

A DS415play segítségével ön könnyedén kezelheti multimédiás tartalmait, illetve megoszthatja azokat az okos TV, Android TV box, hálózati médialejátszó, táblagépek és telefonok, Windows PC, Mac®, és Linux® számítógépek között. A Photo Station intuitív kialakítása lehetővé teszi, hogy ön könnyedén szervezhessen fényképeket testreszabott kategóriákba, intelligens albumokba és blogbejegyzésekbe, és néhány kattintással olyan közösségi weboldalakhoz kapcsolhassa azokat, mint a Facebook, Twitter, Plurk, Picasa, Weibo és QQ. Az Audio Station beépített dalszöveg-pluginnel, Internetes rádióval rendelkezik, és a minőségi lejátszás érdekében támogatja a DLNA, AirPlay®, és Bluetooth hangszórókat. A Video Station segítségével a filmek és a tévéműsorok évadjai online metaadatokkal automatikusan indexelésre kerülnek. Rögzítheti is kedvenc műsorait DTV tunerekkel (pillanatnyilag a DVB-T, DVB-S és DTMB szabványok támogatottak).

A DS415play tanúsított DLNA DMS (Digital Media Server - Digitális médiaszerver), így kész médiaszerverként is szolgál, amely képes digitális multimédia tartalmak távoli lejátszás céljából történő hosztolására. A DLNA-kompatibilis eszközök a jogosultság-beállítások körüli nagy kavarodás nélkül képesek hozzáférni az egyazon helyi hálózatban lévő DS415play eszközön található megosztott tartalmakhoz. Nemcsak hogy mindenfajta előzetes konfiguráció nélkül elérhetővé teszi az ön multimédiás bankját, de a Synology mobil appok a DS415play távirányítójáva is változtatják az ön mobil eszközét, és egyenesen az ön tenyeréből küldik a filmeket és fényképeket a TV-re, illetve a zenét a hangszóróra.

Azon felhasználók esetén, akiknek a hálózati környezete nem rendelkezik nyilvános IP-címmel vagy a portátirányítás konfigurálásának képességével, a QuickConnect relészolgáltatást biztosít a Synology NAS eléréséhez bárhonnan a Földön, még akkor is, ha azt helyi hálózatba rejtették. Egy testreszabható QuickConnect ID azonosító segítségével ön bejelentkezhet a Synology NAS-ba a DSM böngészőfelületéről, Synology asztali gépes segédprogramjaiból, illetve mobil appokból. A Synology olyan mobil alkalmazásokat biztosít, amelyek lehetővé teszik, hogy ön még utazás közben is kiélvezhesse multimédia könyvtárának teljes változatosságát, lehetővé téve, hogy ön elérhesse a DS415play eszközön otthon tárolt privát albumait, zenéit és videó gyűjteményeit. Az iOS, Android™ és Windows Phone platformokon elérhető DS photo+, DS audio, és DS video mobilizálja az ön Photo Station, Audio Station és Video Station eszközét, és sok terabájtnyi tartalmat hoz potenciálisan testközelbe. Ezeken felül, a DS download lehetővé teszi az ön számára a letöltési feladatok távoli kezelését és felügyeletét, a DS file pedig szükség esetén bármikor lehetővé teszi a hozzáférést a DS415play eszközön található fájlokhoz.

A Synology DS415play tervezésekor észben tartották az energiahatékonyságot. Nemcsak hogy két 92 x 92 mm-es ventillátorral és intelligens légáramlattal van ellátva a rendszer napi 24 órában és heti 7 napon át történő futásához, de zajcsillapító rendszere igazán csendessé is teszi, PC társaival összehasonlítva. A merevlemez hibernálás tovább csökkentheti az áramfogyasztást és a működési költségeket. Minden Synology-termék a RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből készül, és újrahasznosítható csomagolóanyagokkal van csomagolva. Nemzetközi polgárként a Synology elismeri a felelősségét, és folyamatosan azért dolgozik, hogy csökkentse valamennyi gyártott termék környezetre gyakorolt hatását.

CPU: Intel Atom Dual Core 1,6 GHz Memória: 1 GB DDR3 Hardverátkódoló motor: H.264 (AVC), MPEG-4 Part 2, MPEG-2, VC-1 Merevlemeztálca/-tálcák: 4 Kompatibilis meghajtótípus: 3,5” vagy 2,5” SATA (III) X 4 HDD/SSD (merevlemezeket nem tartalmaz) Maximális belső kapacitás: 24 TB (4 X 6 TB merevlemez) Külső portok: 3 X USB 2.0 port, 2 X USB 3.0 port, Gigabit X 1 Fájlrendszer: EXT4, EXT3, FAT,NTFS, HFS+ Méret: (Ma x Sz x Mé) 165 mm X 203 mm X 233.2 mm Tömege: 2,03 kg

 

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére