Elérhetőségünk

Hotline: 30/373 8836
Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00

info@merlinhardver.hu

garancia@merlinhardver.hu

Kiemelt gyártóink

 

 

Kövess Minket
Feliratkozás hírlevélre
 
Itt is megtalálsz


               

 
 
 
 
 
 
Az olcso.hu Számítógép ház kategória kiemelt partnere a(z) merlinhardver.hu
 
 
 
 

 


               

 

 

Norton Mobil Security 3.0 in 1 user card MMM Attach /21243130/

Norton Mobil Security 3.0 in 1 user card MMM Attach /21243130/

Egyéb

Norton Mobil Security 3.0 in 1 user card MMM Attach /21243130/

Frissítve: 2016-12-09 11:43:52
  
Ár: 4 639 Ft (3 653 Ft + Áfa)
€ 14.77
  
  
Készlet: Külső raktárról (3 nap)
  
Garancia: 1 Év
   
Cikkszám: 24152
   
Rendeld meg most!
  • Termékleírás
  • Hasonló termékeink
  • Vásárlói vélemények (0)
  • Kérdésed van?
Termékleírás

Kizárólag új eszközzel vásárolható.

Egyetlen könnyen használható, webalapú szolgáltatás segítségével több eszköz védelmét is biztosítja

Egyetlen kényelmes weboldalról kezelheted valamennyi mobileszközöd védelmét. Védelmet nyújt az Android™ okostelefonok és a táblagépek számára. Távolról elérheted iPhone® és iPad® készülékedet, és az azon tárolt névjegyeidről biztonsági mentést készíthetsz.

 

Segít visszaszerezni az elveszett vagy ellopott eszközödet

Megmutatja elveszett eszközöd helyét egy térképen, így gyorsan megtalálhatod azt. iPhone és iPad eszközökkel is működik. A webkamerával rendelkező eszközöknél fényképet készíthetsz az eszközt használó személyről. Ha telefonod vagy táblagéped elkallódik, a „hangos” riasztás bekapcsolásával gyorsan előkerítheted. Az elveszett eszköz megtalálójának testre szabható üzenetet jelenít meg, így az üzeneten keresztül megszervezheted hogy a készülék visszajusson hozzád.

 

Megakadályozza a hozzáférést a személyes adataidhoz

Biztonságos weboldalunkon keresztül a távolból zárolhatod elveszett vagy ellopott okostelefonodat és táblagépedet, így idegenek nem használhatják azokat, és nem férhetnek hozzá az adataidhoz. A távolból törölheted az eszközödön tárolt adatokat, ha szükséges, így bizalmas adataid bizalmasak is maradnak. Letiltja a csaló (adathalász) webhelyeket, amelyeket azért hoztak létre, hogy rávegyenek személyes adataid felfedésére, és amelyek segítségével ellophatják a személyazonosságodat és a pénzedet. Azonnal zárolja a telefonodat, ha a SIM-kártyát eltávolítják, így az nem használható más SIM-kártyával.

 

Helyreállítja elveszett adataidat

Menti az Android™, iPhone® vagy iPad® készüléken tárolt névjegyzéket, így könnyen helyreállíthatod azt, ha a lista elvész vagy törlődik, valamint ezen felül lehetőséged van megosztani névjegyeidet új eszközeiddel is. Lehetővé teszi, hogy megoszd névjegyeidet más iPhone, iPad vagy Android eszközeiddel.

 

Védelmet nyújt a digitális fenyegetésekkel szemben

Semlegesíti a kártékony és rosszindulatú programokat, valamint más mobil fenyegetéseket. Felismeri az olyan alkalmazásokat, amelyek adatvédelmi kockázatot jelenthetnek (például kiszivárogtatják az eszközödön lévő személyes adataidat), és lehetővé teszi ezek eltávolítását. Segítségével csökkenthető a mobil eszközökre érkező kéretlen hívások és szöveges üzenetek mennyisége. Automatikusan megvizsgálja a letöltött alkalmazásokat és alkalmazás-frissítéseket fenyegetések után kutatva, és elhárítja azokat. A segítségével automatikusan megvizsgálhatod a Secure Digital- (SD-) memóriakártyát, amikor a mobileszközbe helyezed.

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére