Elérhetőségünk

Hotline: 30/373 8836
Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00

info@merlinhardver.hu

garancia@merlinhardver.hu

Kiemelt gyártóink

 

 

Kövess Minket
Feliratkozás hírlevélre
 
Itt is megtalálsz


               

 
 
 
 
 
 
Az olcso.hu Számítógép ház kategória kiemelt partnere a(z) merlinhardver.hu
 
 
 
 

 


               

 

 

Microsoft Office 2016 Home & Business HUN 1 Felhasználó ML irodai szoftver /T5D-02432/

Microsoft Office 2016 Home & Business HUN 1 Felhasználó ML irodai szoftver /T5D-02432/

Microsoft

Microsoft Office 2016 Home & Business HUN 1 Felhasználó ML irodai szoftver /T5D-02432/

Frissítve: 2016-12-07 12:50:39
  
Ár: 71 963 Ft (56 664 Ft + Áfa)
€ 229.18
  
  
Készlet: Külső raktárról (3 nap)
  
Garancia: Nincs
   
Cikkszám: 40250
   
Rendeld meg most!
  • Termékleírás
  • Hasonló termékeink
  • Vásárlói vélemények (0)
  • Kérdésed van?
Termékleírás

Tulajdonságok:

Az Office 2016-alkalmazások segítségével munkáját a lehető legjobban végezheti. Az új funkciók használatával gyorsan és kevesebb lépéssel dolgozhat, könnyedén hozhat létre másokkal együtt és viheti magával dokumentumait.

A közös munka most könnyebb lett

Az Office 2016 megkönnyíti a dokumentumok megosztását és az egyszerre végzett közös munkát.

Közös munkavégzés dokumentumokon: Tekintse meg mások módosításait a társszerzőség segítségével Wordben, PowerPointban és OneNote-ban. A továbbfejlesztett verzióelőzményeknek köszönhetően a szerkesztési folyamat során visszautalhat egy dokumentum pillanatfelvételeire.

Megosztás még egyszerűbben: Osszon meg közvetlenül a dokumentumából, egyetlen gombnyomással. Vagy használja az új, korszerű mellékleteket az Outlookban: csatoljon fájlokat a OneDrive-ról és konfiguráljon automatikusan jogosultságokat, az Outlook elhagyása nélkül.

Office minden eszközön: Office 2016-dokumentumait minden eszközén megtekintheti, szerkesztheti, valamint bemutatókat tarthat – PC- vagy Mac-gépétől kezdve a Windows, Apple® és Android™ telefonokig és táblagépekig.

Az Ön szolgálatában

Oldja meg feladatait az Office 2016 segítségével és érje el a kívánt eredményeket új, gyorsabb módokon.

Parancsok elérése a Mutasd meg funkció segítségével: Egyszerűen mondja meg a Wordnek, az Excelnek vagy a PowerPointnak, hogy mit szeretne tenni, és a Mutasd meg funkció elvezeti a parancshoz.

Tényellenőrzés a Bing által támogatott intelligens kereséssel: Az intelligens keresés az Ön által kiemelt kifejezéseket és a dokumentumban található egyéb háttér-információkat használja a keresési eredmények megjelenítéséhez a webről, és mindezt a dokumentumon belül.

Kevesebb kattintással juthat háttérismeretekhez: Jelezzen előre egyetlen kattintással és korábbi adatait alakítsa gyorsan a jövőbeli trendek elemzésévé. Új diagramok segítenek az összetett adatok megjelenítésében.

Az Office Önnel tart

A munkából a kedvenc kávézójáig maradjon kapcsolatban az Ön számára fontos dolgokkal, a barátokkal, a családdal és a projektekkel, minden eszközön.

Office-alkalmazások, érintőképernyőhöz optimalizálva: Olvasson, szerkesszen, nagyítson és navigáljon érintés segítségével. Készítsen jegyzeteket vagy széljegyzeteket digitális tollal.

Egyesítsen mindent a OneDrive felhőbeli tárhellyel: Könnyen menthet a felhőbeli tárhelyre és válthat egyik eszközről a másikra anélkül, hogy bármiről is lemaradna. Az Office-alkalmazások ott folytathatják a munkát, ahol Ön abbahagyta, az Ön által használt eszköztől függetlenül.

Kiváló a Windows 10-hez

Az Office 2016 plusz a Windows 10 a dolgok elintézésének a világon létező legteljesebb megoldása.

Üdv!: Mondja egyszer, hogy „Üdv!”, és a Windows belépteti a számítógépére vagy Office rendszerbe – mindez csak egyetlen egyszerű lépés.

Cortana: Kérje Cortana segítségét az Office-ban teendői elvégzéséhez. Hadd segítsen Cortana az Office 365-tel kapcsolatos feladataiban, például a találkozók előkészítésében.

Office Mobile Apps: Az Office mobilalkalmazásai a Windows 10-en érintésvezérlést támogató, gyors és az útközbeni hatékonyságra optimalizált alkalmazások.

A legjobb Office

Az Office 365 rugalmas előfizetési csomagjaival az Ön számára legmegfelelőbb lehetőségeket választhatja. Válasszon egy egyéni csomagot vagy egy csomagot az egész család számára.

Teljes, telepíthető Office-alkalmazások: Az Office 365 tartalmazza az új Office 2016-alkalmazásokat PC-re és Macre, például a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook és a OneNote programokat.

1 TB OneDrive felhőbeli tárhely: A OneDrive segítségével kapcsolatban maradhat az Ön számára fontos dolgokkal, a barátokkal, a családdal, a projektekkel és a fájlokkal – bárhol, bármilyen eszközön.

Ingyenes technikai támogatás: Segítségre van szüksége az Office 2016 rendszerrel kapcsolatban? Az Office 365 minden előfizetője ingyenes technikai támogatást kap a Microsoft által kiképzett szakértőktől.

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére