Szerviz és üzlet

Üzlet és szerviz

Pécs - Olcsón, garanciával!

Shop: 30/373 8836

Szerviz: 06/72 951 106

info@merlinhardver.hu

Kiemelt gyártóink

 

 

Kövess Minket
Feliratkozás hírlevélre
 
Itt is megtalálsz


               

 
 
 
 
 
 
Az olcso.hu Számítógép ház kategória kiemelt partnere a(z) merlinhardver.hu
 
 
 
 

 


               

 

 

Logitech Wireless K230 vezeték nélküli billentyűzet /920-003346 /

Logitech Wireless K230 vezeték nélküli billentyűzet /920-003346 /

Logitech

Logitech Wireless K230 vezeték nélküli billentyűzet /920-003346 /

Frissítve: 2016-10-20 11:58:24
  
Ár: 7 183 Ft (5 656 Ft + Áfa)
€ 23.32
  
  
Készlet: Külső raktárról (3 nap)
  
Garancia: 2 Év
   
Cikkszám: 20662
   
Rendeld meg most!
  • Termékleírás
  • Hasonló termékeink
  • Vásárlói vélemények (0)
  • Kérdésed van?
Termékleírás

Logitech® Wireless Keyboard K230. Könnyen használható, kisméretű billentyűzet. Megközelítőleg 36%-kal kisebb szabványos billentyűzeteinknél, mégis minden szokásos billentyű megtalálható rajta. Akár 10 méteres távolságban is élvezheti az apró, csatlakoztatva hagyható Logitech Unifying vevőegység által biztosított, megbízható, a legtelítettebb vezeték nélküli környezetekben is gyakorlatilag késedelem- és akadozásmentes működés előnyeit.* A 2 éves elemélettartamnak és az automatikus készenléti állapotnak köszönhetően többet foglalkozhat kedvenc tevékenységével anélkül, hogy az elemek cseréjével kellene bajlódnia.** A karcsú billentyűzet megjelenését háromféle színű, mutatós elemtartó-fedéllel módosíthatja. Az egyszerű, szoftvertelepítés nélküli üzembe helyezésnek köszönhetően pedig azonnal tweetelhet, blogolhat vagy cseveghet. * A vezeték nélküli hatótávolság a környezeti és használati körülményektől függően változhat. **Az elemélettartam irodai használatot és évi kétmillió billentyűlenyomást feltételezve számítottuk ki. A felhasználói tapasztalatok ettől eltérhetnek.

 

Tulajdonságok

 

· Tegye szabaddá asztalát anélkül, hogy bármit is nélkülözne. A kompakt billentyűzet megközelítőleg 36%-kal kisebb szabványos billentyűzeteinknél, mégis minden szokásos billentyű megtalálható rajta, így használata nem jelent megkötöttséget.

· Akár 10 méteres távolságban is élvezheti az apró Logitech Unifying vevőegység korszerű, 2,4 GHz-es Logitech® vezeték nélküli technológiája által biztosított, megbízható, a legtelítettebb vezeték nélküli környezetekben is gyakorlatilag késedelem- és akadozásmentes működés előnyeit.* A vevőegység elég kicsi ahhoz, hogy a számítógépben hagyja, és akár öt kompatibilis eszközt is csatlakoztathat hozzá, miközben adatait biztonságban tudhatja a 128 bites AES billentyűzettitkosításnak köszönhetően.

· A 2 éves elemélettartamnak köszönhetően két éven keresztül használhatja a Facebookot és e-mailezhet ismerőseivel anélkül, hogy az elemek cseréjével kellene bajlódnia.**

· Szeretné ezt a keskeny, kisméretű billentyűzetet saját stílusához szabni? A billentyűzet tetején lévő elemtartó rekesz fedelét hangulatának vagy berendezéseinek megfelelően választhatja ki. A rendelkezésre álló színek: világosszürke, rózsaszín vagy kék.

· Az üzembe helyezés gyerekjáték – egyszerűen helyezze be az elemeket, csatlakoztassa a vezeték nélküli vevőegységet a számítógép egyik USB-portjához, és máris tweetelhet, blogolhat vagy cseveghet anélkül, hogy szoftvert kellene telepítenie.

 

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére