Elérhetőségünk

Hotline: 30/373 8836
Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00

info@merlinhardver.hu

garancia@merlinhardver.hu

Kiemelt gyártóink

 

 

Kövess Minket
Feliratkozás hírlevélre
 
Itt is megtalálsz


               

 
 
 
 
 
 
Az olcso.hu Számítógép ház kategória kiemelt partnere a(z) merlinhardver.hu
 
 
 
 

 


               

 

 

Kaspersky Anti-Virus 2016 HUN 1 Desktop + 1 Free Licencmegújítás /KL1167OBBFR-MHU/

Kaspersky Anti-Virus 2016 HUN 1 Desktop + 1 Free Licencmegújítás /KL1167OBBFR-MHU/

Kaspersky

Kaspersky Anti-Virus 2016 HUN 1 Desktop + 1 Free Licencmegújítás /KL1167OBBFR-MHU/

Frissítve: 2016-12-08 13:01:55
  
Ár: 4 103 Ft (3 231 Ft + Áfa)
€ 13.07
  
  
Készlet: Nem rendelhető.
  
Garancia: Nincs
   
Cikkszám: 41183
   
  • Termékleírás
  • Hasonló termékeink
  • Vásárlói vélemények (0)
  • Kérdésed van?
Termékleírás

Tulajdonságok:

Az internetes bűnözők évente több mint 3 milliárd rosszindulatú támadást indítanak - Önnek tehát a lehető legjobb vírusirtóra és védelemre van szüksége… ellenkező esetben számítógépe és a rajta tárolt értékes videók, fotók, zenék és személyes adatok veszélyben lehetnek.

A Kaspersky Anti-Virus számítógépe első védelmi vonala - díjnyertes technológiákkal harcol a rosszindulatú programok ellen, és megvédi Önt a vírusoktól, kémprogramoktól és egyéb fenyegetésektől. A teljesítményre optimalizált Kaspersky Anti-Virus a "színfalak mögött" dolgozik, így megvédi Önt a legújabb fenyegetésektől, anélkül, hogy ezzel lelassítaná számítógépét.

Szeretné megvédeni számítógépét? A Kaspersky Anti-Virus felhő által támogatott technológiát alkalmaz, így nyújt valós idejű védelmet a legújabb fenyegetésekkel szemben. Ha gyakran használja az internetet - vagy több különböző eszközt használ -, a Kaspersky Internet Security - Multi-Device magában foglalja a rosszindulatú programok elleni védelmet, valamint számos innovatív védelmi szolgáltatást nyújt az internetes veszélyforrásokkal szemben…, így megvédheti Windows és Mac rendszerű számítógépek, androidos okostelefonok és táblagépek szinte bármilyen kombinációját.

Védje magát a rosszindulatú programok ellen

Az internetes bűnözők naponta több mint 315 000 rosszindulatú programot engednek szabadjára. Ha biztosítani akarja számítógépét és bizalmas adatait, akkor olyan biztonsági megoldásra van szüksége, mely lépést tart a legújabb veszélyekkel.

A Kaspersky Lab díjnyertes biztonsági technológiái híresek arról, hogy a legújabb veszélyekkel is képesek elbánni. Független tesztek során bebizonyosodott, hogy a felhőalapú védelmünk 0,02 másodperc alatt képes azonosítani az új veszélyeket. A valós idejű frissítéseknek és az új rosszindulatú programok elleni hihetetlenül gyors védelemnek köszönhetően a Kaspersky Lab jelenti a legjobb választást.

Biztosítson olyan védelmet, mely nem rontja a teljesítményt

Bár számítógépének - illetve a rajta tárolt értékes adatoknak - teljes mértékű védelemre van szüksége, nem előnyös, ha a biztonsági szoftver lecsökkenti a számítógép teljesítményét… és emiatt Ön nem képes teljes mértékben kihasználni a digitális élet nyújtotta előnyöket.

Az új és egyre összetettebb rosszindulatú támadások ellenére a Kaspersky Lab olyan, a rosszindulatú programok elleni védelmet fejlesztett ki, mely sikeresen egyesíti a hatékonyságot a biztonsággal - azaz technológiáink a "színfalak mögött" dolgoznak, így az Ön számítógépe pontosan úgy fog működni, ahogy azt megtervezték. A különleges Játékmód által pedig zavartalan játékélményben lehet része - teljesen elmerülhet az akcióban.

Támogatott operációs rendszerek:

Microsoft® Windows® 8.1 Pro / Enterprise / 8.1 Update (32 bites vagy 64 bites) Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise (32 bites és 64 bites) Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic és Premium / Professional / Ultimate (32 bites és 64 bites) SP1 vagy későbbi verzió Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic és Premium / Professional / Ultimate (32 bites és 64 bites) SP1 vagy későbbi verzió Microsoft Windows XP Home / Professional (32 bites verzió) SP3 vagy későbbi verzió / Professional (64 bites verzió) SP2 vagy későbbi

Rendszerkövetelmények:

CPU: Minimum 800 MHz RAM: 512 MB Kb. 480 MB szabad terület a merevlemezen (a víruskereső adatbázis méretétől függően) CD-ROM vagy DVD-ROM a program CD-ről való telepítéséhez Egér Internetkapcsolat a termékaktiváláshoz és a frissítésekhez Microsoft Internet Explorer® 8 vagy későbbi verzió Microsoft Windows Installer 3.0 vagy későbbi verzió Microsoft .NET Framework 4 vagy későbbi verzió I

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére