D-Link ShareCenter DNS-320L, NAS (fekete, két HDD slot)

D-Link ShareCenter DNS-320L, NAS (fekete, két HDD slot)

További képek

 • D-Link ShareCenter DNS-320L, NAS (fekete, két HDD slot)
D-Link

D-Link ShareCenter DNS-320L, NAS (fekete, két HDD slot)

Frissítve: 2017-01-18 15:08:12
  
Ár: 28 893 Ft (22 750 Ft + Áfa)
€ 92.02
  
  
Készlet: Nem rendelhető.
  
Garancia: 1 Év
   
Cikkszám: 43023
   
Termékleírás
 •  mydlink™ Cloud Services- érd el és oszd meg tartalmaid bárhol is legyél
 •  2 fiókos NAS kettő 3.5” SATA merevlemezhez
 •  mydlink™ access app a tárolt tartalom eléréséhez bármilyen mobil eszközről
 •  Gigabites kapcsolat
 •  ShareCenter Synch™ Backup szoftver
 •  RAID 1 technológia az egyik lemez tartalmának biztonágos tükrözéséhez
 •  Felhasználói és csoport szintű kvóták és beállítási lehetőségek
 •  UPnP Médiaszerver a digitális tartalom médialejátszóra továbbításához
 •  Beéptített BitTorrent kliens PC nélküli letöltésekhez
 •  Nyomógombos USB memória backup
 •  Nyomtatószerver USB nyomtató hálózati megosztásához
 •  D-Link Green™: RedDot Award-dal elismert energiatakarékos termék tervezés

A D-Link ShareCenter Cloud NAS képes valamennyi laptop és okostelefon számára bármikor és rendkívül egyszerűen elérhető módon biztonságosan tárolni minden médiafájlt vagy dokumentumot. Mindehhez pedig olyan webes környezetet biztosít, mely jelentősen megkönnyíti a böngészést anyagaink rengetegében, vagy azok továbbítását médialejátszók, játékkonzolok vagy okostelefonok irányába.

A személyes felhő – mintha otthon lennél

Az okostelefonok, tabletek és más mobil készülékek elhozták a hordozhatóság jelentette kényelmet. A hordozhatóság ára a tárkapacitás volt: a mobil eszközök memóriája nem képes tárolni a folyamatosan növekvő méretű filmeket, fotók ezreit vagy éppen a bemutatandó céges prezentációkat. A nyilvános felhőszolgáltatások (Amazon S3, Google Drive) pedig nem kellően biztonságosak: ha családi fotóink nem is vesznek el, a fiók vagy a jelszó elvesztése időlegesen vagy végleg elérhetetlenné teszi ezeket – mások számára pedig ezek megszerzése akár elérhetővé is. Mindezért még fizetnünk is kell.

A D-Link a személyes felhőben hisz: Tárold az adataid otthon, és érd el azokat bárhonnan, bármikor a D-Link ingyenes mydlink portáljáról vagy az iPhone illetve Android alkalmazásával. Tartsd a kontrollt a kezedben, és döntsd el Te, ki mely fájlokhoz férhet hozzá, és bővítsd a mobil készülékekkel elérhető tárhelyet akár 6TB-ra. Töltsd le mobilodra otthoni fájljaid, vagy helyezd biztonságba azonnal a telefonnal készített fotókat, videókat a D-Link SharePort Mobile alkalmazással.

Multimédia megosztása és továbbítása

Ha már a biztonságos tárolás, és a távoli elérés biztosított, jöhet a kényelem. A ShareCenter Cloud NAS DLNA tanúsított, így az itt tárolt filmeket számos ismert médialejátszó illetve a Smart TV készülékek (Samsung, Sony, LG) képesek megjeleníteni. Az iPod, iPad és iPhone tulajdonosok a beépített iTunes médiaszervert használhatják, míg a Torrent közösség a szintén integrált, három kattintással beállítható P2P BitTorrent alkalmazást veheti igénybe.

Összeszerelés és beállítás néhány mozdulattal

A ShareCenter™ Cloud RedDot Design Award-dal kitüntetett házába felülről mindeféle szerelés nélkül becsúsztatható két 3,5” szabványos SATA merevlemez, egyenként akár 3TB kapacitással. A beállítás varázslóban megadhatjuk, milyen RAID szintet szeretnénk (Standard, JBOD, RAID0 és RAID1), majd a lemezek formázása után használatba is vehető az extra tárhely.

Széleskörű backup védelem


A termék gyártói honlapja

Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét erről a termékről!

Hogyan értékeli ezt a terméket? Kérjük válasszon 1-től 5-ig egy értéket!

Kérdezz bátran a termékről

Oldal tetejére